"Hvordan laver man en klassisk Negroni? En trin-for-trin opskrift"

Negroni opskrift


En klassisk Negroni er en af de mest populære cocktails i verden, og den er kendt for sin bitre og komplekse smag. Denne cocktail består af gin, Campari og sød vermouth, og den serveres ofte med en skive appelsin som garniture. Hvis du vil lære at lave en klassisk Negroni derhjemme, så følg denne trin-for-trin opskrift.

Ingredienser:
– 30 ml gin
– 30 ml Campari
– 30 ml sød vermouth
– Is
– En skive appelsin til garniture

Fremgangsmåde:
1. Fyld et glas med is for at køle det ned.
2. Tilsæt gin, Campari og sød vermouth til glasset.
3. Rør forsigtigt ingredienserne sammen.
4. Sigt blandingen over i et rocks glas fyldt med frisk is.
5. Pynt med en skive appelsin.

Nu er din klassiske Negroni klar til at blive nydt! Denne cocktail er perfekt til at nyde som aperitif før middagen, eller som en forfriskende drink på en varm sommerdag. Prøv at eksperimentere med forskellige typer gin og vermouth for at finde din foretrukne smagskombination. Skål!