"De mest mindeværdige animationer på Disney+"


Disney+ er den ultimative streamingtjeneste for animationelskere, og med et væld af klassiske og nye animerede film og serier er der masser at vælge imellem. Her er en liste over nogle af de mest mindeværdige animationer på Disney+.

1. “Løvernes konge” – Denne ikoniske film følger Simba, en ung løve, der må kæmpe mod sin onde onkel Scar for at genvinde sin retmæssige plads som konge af Dyrenes Land.

2. “Toy Story” – Denne Pixar-film følger legetøjet Woody og Buzz Lightyear, der må samarbejde for at redde deres ejer, Andy, fra den skurkagtige nabo Sid.

3. “Frost” – Denne moderne Disney-klassiker følger prinsesse Anna og hendes søster Elsa, der må redde deres kongerige fra et evigt vinterland.

4. “Mulan” – Denne film følger den modige pige Mulan, der klæder sig ud som en mand for at kæmpe i stedet for sin syge far i den kinesiske hær.

5. “Ratatouille” – Denne Pixar-film følger rotten Remy, der drømmer om at blive en stor kok i Paris, selvom hans familie helst ser ham som skralderotte.

Disse er blot nogle få eksempler på de fantastiske animationer, du kan finde på Disney+. Uanset om du er til gamle klassikere eller moderne favoritter, er der helt sikkert noget for enhver smag på denne streamingtjeneste. Så hiv tæppet godt om dig, find noget popcorn og gør dig klar til en fantastisk animationsoplevelse med Disney+!