De bedste film på Netflix, du skal se lige nu

ʼDe bedste film på Netflix lige nuʼ


De bedste film på Netflix, du skal se lige nu

Netflix har et imponerende udvalg af film fra alle genre, og det kan være svært at vælge, hvilke film man skal se. Men frygt ej, for vi har samlet en liste over nogle af de bedste film på Netflix, som du skal se lige nu.

1. The Irishman (2019) – En episk kriminalfilm instrueret af Martin Scorsese og med et stjernespækket cast bestående af Robert De Niro, Al Pacino og Joe Pesci. Filmen følger den virkelige historie om en mafiakiller, der reflekterer over sit liv og sine valg.

2. Marriage Story (2019) – En rørende og ærlig film om et ægtepars skilsmisse, instrueret af Noah Baumbach og med Adam Driver og Scarlett Johansson i hovedrollerne. Filmen giver et indblik i den smertefulde proces ved at sige farvel til et ægteskab.

3. Roma (2018) – En smuk sort-hvid film instrueret af Alfonso Cuarón, der følger en husholderske i 1970’ernes Mexico City. Filmen er en intim skildring af kvindens liv og kamp for at finde sin plads i verden.

4. Bird Box (2018) – En spændende thriller med Sandra Bullock i hovedrollen, hvor en kvinde kæmper for at beskytte sine børn i en post-apokalyptisk verden, hvor en usynlig trussel tvinger folk til at begå selvmord.

5. The Social Network (2010) – En dramatisk film instrueret af David Fincher, der fortæller historien om skabelsen af Facebook og de konflikter, der opstår mellem stifterne. Filmen har en skarp dialog og et fantastisk skuespil.

Disse film er kun et lille udvalg af de mange fantastiske film, du kan finde på Netflix lige nu. Så sæt dig godt til rette med en god snack og nyd en af disse filmoplevelser, som helt sikkert vil blive et hit hos dig.