Lær at lave en klassisk Mojito med denne trin-for-trin opskrift

Mojito opskrift


Mojitoen er en klassisk cocktail, der stammer fra Cuba og er elsket verden over for sin forfriskende smag. Den er perfekt til en varm sommerdag eller som en lækker aperitif før maden. Men hvis du ikke har prøvet at lave en Mojito derhjemme før, kan det virke lidt uoverskueligt. Men fortvivl ikke, for vi har sammensat en trin-for-trin opskrift, så du kan lave den perfekte Mojito derhjemme.

Ingredienser:
– Frisk mynte
– Limesaft
– Sukker
– Hvid rom
– Sodavand
– Isterninger

Fremgangsmåde:
1. Start med at plukke nogle friske mynteblade og kom dem i et glas.
2. Tilsæt sukker etter smag og mængde, og muddle myntebladene og sukkeret sammen, indtil sukkeret er opløst.
3. Pres saften af en lime ud i glasset og muddle det sammen med myntebladene.
4. Tilsæt isterninger og hæld hvid rom over. Brug gerne en god kvalitets rom for den bedste smag.
5. Top op med sodavand og rør godt rundt, så alle ingredienserne blandes godt sammen.
6. Pynt med et par mynteblade og en skive lime på kanten af glasset.

Og voilà – din klassiske Mojito er klar! Server den med en sugerør og en ske, så du kan få både smagen af de friske mynteblade og den lækre rom. Og husk på, at en Mojito skal være frisk og let, så lad være med at overdrive med sukkeret eller rommen.

Så næste gang du gerne vil imponere dine gæster med en lækker cocktail, så prøv at lave en klassisk Mojito med denne trin-for-trin opskrift. Du vil helt sikkert blive populær ved din næste fest! Skål!