Top 10 krimiserier du skal se på Netflix


Top 10 krimiserier du skal se på Netflix

Netflix er kendt for sit store udvalg af krimiserier, der tiltrækker utallige seere verden over. Hvis du er fan af mysterier, spænding og kriminalitet, så er Netflix det rette sted for dig. Her er en liste over de top 10 krimiserier, du skal se på Netflix:

1. “Mindhunter” – Serien følger FBI-agenterne Holden Ford og Bill Tench, der undersøger sindet hos seriemordere for at løse uopklarede sager.

2. “Sherlock” – Den ikoniske detektiv Sherlock Holmes og hans trofaste partner Dr. John Watson løser kriminalgåder i det moderne London.

3. “Broadchurch” – Et lille kystsamfund bliver rystet af en mystisk mordsag, og politidetektiven Alec Hardy og Ellie Miller må opklare sagen.

4. “Black Mirror” – En antologiserie, der udforsker teknologiens dystre konsekvenser gennem sci-fi-krimier.

5. “The Sinner” – En kvinde begår en uforklarlig forbrydelse, og politidetektiven Harry Ambrose forsøger at afsløre hendes motiver.

6. “Narcos” – Serien følger den tidligere narkobaron Pablo Escobar og den amerikanske DEA-agent Steve Murphy i deres kamp mod narkokarteller i Colombia.

7. “True Detective” – En antologiserie med forskellige sæsoner, der dykker ned i mørke og komplekse kriminalgåder.

8. “Ozark” – En finansmand flytter sin familie til Ozark-søen for at hvidvaske penge for en narkokartel, men står snart over for farlige kriminelle.

9. “Money Heist” – En gruppe kriminelle planlægger og udfører en perfekt røveri på Spaniens Nationalbank.

10. “The Fall” – En intens psykologisk thriller, hvor en politidetektiv jagter en seriemorder i Belfast.

Disse krimiserier på Netflix tilbyder en bred vifte af spænding, drama og mysterier, der vil holde dig limet til skærmen. Så tag et kig på denne liste og lad dig fordybe i disse nervepirrende historier.