Top 10 bedste actionfilm på Netflix


Top 10 bedste actionfilm på Netflix

Hvis du er en fan af actionfilm, så er Netflix det perfekte sted for dig at være. Med et stort udvalg af actionfilm til rådighed, er der altid noget spændende at se. Her er en liste over de 10 bedste actionfilm på Netflix lige nu:

1. Extraction (2020) – Med Chris Hemsworth i hovedrollen som en hårdtslående lejesoldat, er dette en actionfyldt film, der vil holde dig på kanten af din sæde.

2. The Old Guard (2020) – Denne film følger en gruppe udødelige krigere, der kæmper for retfærdighed i en verden fyldt med fare og intriger.

3. The Dark Knight (2008) – Christopher Nolans mesterværk følger Batman i en episk kamp mod Jokeren, spillet af den legendariske Heath Ledger.

4. Mad Max: Fury Road (2015) – Denne adrenalinfyldte film følger Max og Furiosa, der kæmper for at overleve i en post-apokalyptisk verden.

5. Atomic Blonde (2017) – Charlize Theron spiller en undercover agent, der kæmper for at overleve i den farlige verden af spionage og forræderi.

6. John Wick (2014) – Keanu Reeves spiller den legendariske lejemorder, der hævner sin hunds død i en brutal kamp mod en kriminel organisation.

7. The Raid: Redemption (2011) – Denne indonesiske actionfilm følger en specialstyrkeenhed, der kæmper mod en kriminel boss i en højhus fyldt med farer.

8. Inception (2010) – Christopher Nolans surrealistiske actionthriller følger en gruppe tyve, der forsøger at manipulere drømmeverdener for at stjæle hemmeligheder.

9. Ip Man (2008) – Denne biografiske film følger den legendariske kampsportsmester Ip Man, der kæmper for retfærdighed under den japanske besættelse af Kina.

10. Gladiator (2000) – Russell Crowe spiller den romerske general Maximus, der kæmper for at overleve i brutale gladiatorkampe og hævne sin families død.

Disse actionfilm er kun en lille del af det store udvalg på Netflix. Så find din popcorn og din yndlingsdrik, og sæt dig godt til rette for en hel aften med intens action og spænding.