"Sund opskrift på en lækker Negroni med få ingredienser"

Negroni opskrift


En sund opskrift på en lækker Negroni med få ingredienser

Negroni er en klassisk cocktail, der stammer fra Italien. Den består traditionelt af gin, rød vermouth og Campari, hvilket giver den en unik og sofistikeret smag. Men hvis du leder efter en sundere version af denne lækre cocktail, kan du nemt tilpasse opskriften ved at bruge færre ingredienser.

En sundere version af Negroni kan laves ved at erstatte den traditionelle Campari med en mere naturlig og mindre sukkerholdig bitter. Du kan også bruge en lysere vermouth for at reducere kalorieindholdet i drinken. Her er en simpel opskrift på en sund Negroni med få ingredienser:

Ingredienser:
– 60 ml gin
– 30 ml lys vermouth
– 15 ml naturlig bitter (f.eks. Aperol)
– Isterninger
– Appelsinskive til pynt

Fremgangsmåde:
1. Fyld et glas med isterninger.
2. Hæld gin, vermouth og naturlig bitter over isterningerne.
3. Rør forsigtigt drinken sammen med en rørepind.
4. Pynt med en appelsinskive på kanten af glasset.
5. Server straks og nyd din sundere version af en klassisk Negroni.

Denne opskrift giver stadig en velsmagende og forfriskende cocktail, der er perfekt til en hyggelig aften eller en festlig lejlighed. Ved at bruge færre ingredienser og vælge naturlige og sunde alternativer kan du nyde en sundere version af Negroni uden at gå på kompromis med smagen. Cheers!