"Sådan laver du en lækker Negroni derhjemme: En simpel opskrift"

Negroni opskrift


Enten du er en erfaren bartender eller bare elsker at eksperimentere med lækre drinks derhjemme, så er en Negroni en klassisk cocktail, som altid imponerer. Denne italienske drink er blevet en favorit blandt mange for dens bitre og intense smag, der kombinerer gin, sød vermouth og Campari. For at lave den perfekte Negroni derhjemme behøver du kun tre ingredienser og et par enkle trin.

Opskrift på en lækker Negroni:

Ingredienser:
– 30 ml gin
– 30 ml sød vermouth
– 30 ml Campari
– Isterninger
– Et appelsinskal til pynt

Instruktioner:
1. Fyld et røreglas eller en shaker halvt med isterninger.
2. Tilsæt gin, sød vermouth og Campari.
3. Rør eller ryst forsigtigt ingredienserne sammen i cirka 30 sekunder for at blande dem godt og køle drinken ned.
4. Si blandingen over et glas med isterninger.
5. Pynt med et appelsinskal for at tilføje en frisk citrusnote til drinken.

Denne simple opskrift på en Negroni er nem at følge og giver dig en lækker cocktail, der er perfekt til at nyde alene eller sammen med venner. Den bitre smag af Campari, den komplekse sødme fra vermouthen og den aromatiske gin skaber en harmonisk balance, der er svær at modstå.

Så næste gang du har lyst til at forkæle dig selv med en velsmagende cocktail, så prøv at lave en Negroni derhjemme. Med denne opskrift kan du nemt imponere dine gæster eller bare nyde en af dine favoritdrinks i komforten af dit eget hjem. Skål!