"Opdag hemmeligheden bag en vellykket Old Fashioned med denne opskrift"

Old Fashioned opskrift


Old Fashioned er en klassisk cocktail, der har været en favorit blandt cocktailentusiaster i årtier. Denne velafbalancerede cocktail er en blanding af bourbon eller rye whisky, sukker, Angostura bitter og en skive appelsin- og/eller citronskal. Men hvad er hemmeligheden bag en vellykket Old Fashioned? Lad os se nærmere på det!

Den første ting at huske på er valget af spiritus. Mens nogle foretrækker en Old Fashioned lavet med bourbon, foretrækker andre en version lavet med rye whisky. Det er vigtigt at vælge en kvalitets whisky med masser af smag og karakter for at sikre, at din cocktail bliver så god som muligt.

Når det kommer til sukker, kan du bruge enten sukkerknalder eller en simpel sirup i din Old Fashioned. Nogle mennesker foretrækker den karamelliserede smag af sukkerknalder, mens andre foretrækker den lettere og mere ensartede smag af simpel sirup. Uanset hvad du vælger, skal du sørge for at røre godt rundt, så sukkeret opløses helt i whiskyen.

Angostura bitter er en vigtig ingrediens i en Old Fashioned, da den tilføjer kompleksitet og dybde til cocktailen. Brug et par stænk af Angostura bitter i din cocktail og justér mængden efter din personlige smag.

Endelig er appelsin- og/eller citronskal det sidste touch, der tilføjer en frisk citrusnote til cocktailen. Skær en tynd strimmel af appelsin- eller citronskal og klem det over cocktailen for at udtrække de æteriske olier og tilføje en aromatisk finish.

Med denne opskrift og nogle få enkle trin kan du nemt lave en vellykket Old Fashioned derhjemme. Så tag din yndlingswhisky, nogle sukkerknalder eller simpel sirup, Angostura bitter og frisk appelsin- eller citronskal, og nyd en klassisk cocktail med masser af smag og karakter. Sláinte!