"Opdag hemmeligheden bag en lækker Martini med denne opskrift"

Martini opskrift


Opdag hemmeligheden bag en lækker Martini med denne opskrift

En Martini er en klassisk cocktail, der er elsket af mange rundt om i verden. Men hvad er hemmeligheden bag en virkelig lækker Martini? Her deler vi en opskrift, der vil sikre dig den perfekte Martini til enhver lejlighed.

Ingredienser:
– 60 ml gin
– 15 ml tør vermouth
– Isterninger
– Citronskal eller oliven til garnish

Fremgangsmåde:
1. Start med at fylde et mikseglass med isterninger.
2. Hæld gin og tør vermouth i glasset.
3. Rør forsigtigt ingredienserne sammen i ca. 30 sekunder for at køle dem ned.
4. Si blandingen over i et cocktailglas.
5. Pynt med enten et twist af citronskal eller en oliven på en cocktailpind.

Nu er din lækre Martini klar til at nydes! Vær opmærksom på, at valg af gin og vermouth kan have stor betydning for smagen af din Martini. Nogle foretrækker en tør gin med en lavere alkoholprocent, mens andre foretrækker en mere krydret gin med mere komplekse smagsnoter.

Uanset hvad, er det vigtigste at finde den rette balance mellem gin og vermouth, så smagen er perfekt afbalanceret. Så næste gang du er i humør til en lækker Martini, så prøv denne opskrift og imponér dine gæster med din cocktailfærdigheder. Skål!