"Negroni opskrift: En guide til at blande din egen cocktail"

Negroni opskrift


Negroni opskrift: En guide til at blande din egen cocktail

Negroni er en klassisk cocktail, der består af gin, Campari og sød vermouth, og den har vundet stor popularitet verden over. Denne bitter-søde cocktail er perfekt til at nyde som aperitif eller som en forfriskende drink på en varm sommerdag. Hvis du gerne vil prøve at lave din egen Negroni derhjemme, så følg denne enkle opskrift:

Ingredienser:
– 30 ml gin
– 30 ml Campari
– 30 ml sød vermouth
– Isterninger
– Appelsinskive til garnish

Fremgangsmåde:
1. Fyld et rørepindsglas med isterninger.
2. Tilsæt gin, Campari og sød vermouth i glasset.
3. Rør forsigtigt ingredienserne sammen i cirka 15-20 sekunder, indtil drinken er godt afkølet.
4. Si blandingen over i et cocktailglas fyldt med isterninger.
5. Pynt med en appelsinskive og server straks.

Tip: Hvis du foretrækker en mindre bitter Negroni, kan du justere forholdet mellem Campari og sød vermouth efter smag.

Negroni er en enkel cocktail at lave, men den har en kompleks smag med en perfekt balance mellem sødme, bitterhed og alkohol. Den er en favorit blandt mange bartendere og cocktail-entusiaster, og den kan nydes året rundt. Så næste gang du har lyst til at forkæle dig selv med en lækker drink, så prøv at lave din egen Negroni derhjemme – det er både sjovt og nemt!