De bedste true crime dokumentarer på Netflix

ʼNetflixʼ mest fængslende true crime dokumentarerʼ


De bedste true crime dokumentarer på Netflix

True crime-genren har vundet stor popularitet de seneste år, og streamingtjenesten Netflix har et stort udvalg af spændende true crime dokumentarer. Her er en liste over nogle af de bedste true crime dokumentarer på Netflix, som du kan dykke ned i:

1. “Making a Murderer” – Denne dokumentar følger Steven Avery’s kontroversielle retssag, hvor han bliver dømt for mord i Wisconsin. Serien er både spændende og chokerende, og den har vakt stor debat om retssystemet i USA.

2. “The Keepers” – En gruopvækkende dokumentar om mordet på nonnen Sister Cathy Cesnik i Baltimore i 1969. Serien afdækker en række chokerende oplysninger om seksuelt misbrug og magtmisbrug i den katolske kirke.

3. “Evil Genius” – En sand historie om et bizart bankrøveri i Pennsylvania, som ender i mord på en pizzabud. Serien følger politiets efterforskning og afslører den skræmmende sandhed bag mordet.

4. “The Confession Tapes” – En række episoder, der ser nærmere på tilfælde, hvor personer har tilstået forbrydelser, de senere hævder, de ikke har begået. Serien stiller spørgsmålstegn ved retfærdigheden i det amerikanske retssystem.

5. “Wild Wild Country” – En fascinerende dokumentar om sekten Rajneeshpuram, som byggede en by i ørkenen i Oregon i 1980’erne. Serien afdækker sekten’s kontroversielle leder Bhagwan Shree Rajneesh og de skandaløse begivenheder, der udspillede sig.

Disse true crime dokumentarer på Netflix er både spændende og tankevækkende og giver et indblik i nogle af de mest omtalte kriminalsager og kontroversielle begivenheder i verden. Så hvis du er interesseret i kriminelle mysterier og sandheder, så er disse dokumentarer et must-see!