"Tilføj et twist til din drink med en Old Fashioned opskrift"

Old Fashioned opskrift


Når det kommer til klassiske cocktails, er Old Fashioned en favorit for mange. Denne tidløse drink er enkel, men alligevel smagfuld og perfekt til enhver lejlighed. Men hvorfor ikke tilføje et twist til din drink med en Old Fashioned opskrift?

Det grundlæggende i en Old Fashioned er bourbon, sukker, bitter og en appelsinskive. Men der er flere måder at eksperimentere med denne klassiker på og tilføje dit personlige præg til den.

Et populært twist er at tilføje en sjat ahornsirup i stedet for sukker. Dette giver en sødere og mere kompleks smag til drinken. Du kan også prøve at tilføje forskellige typer bitters, såsom angostura eller orange bitters, for at give din Old Fashioned en unik smag.

En anden måde at tilføje et twist til din Old Fashioned er at tilføje en dusk frisk rosmarin eller en stænk af vaniljeekstrakt. Dette vil give en aromatisk og festlig fornemmelse til din drink.

Så næste gang du har lyst til en klassisk cocktail, hvorfor så ikke prøve at tilføje et twist til din Old Fashioned opskrift? Det er en sjov og kreativ måde at nyde en velkendt favorit på og imponere dine venner med din mixologistiske kunnen. Skål!