"Prøv vores lækre Margarita opskrift til din næste fest"

Margarita opskrift


Er du på udkig efter en lækker og forfriskende drink til din næste fest? Så bør du prøve vores lækre Margarita opskrift! Margarita er en klassisk cocktail, der består af tequila, limejuice og Cointreau. Den perfekte blanding af sødme, syrlighed og styrke gør denne drink til en favorit hos mange.

For at lave vores Margarita opskrift skal du bruge følgende ingredienser:

– 4 cl tequila
– 2 cl Cointreau
– 2 cl friskpresset limejuice
– Isterninger
– Skiver af lime til pynt

Start med at fylde et cocktailglas med isterninger. Hæld derefter tequila, Cointreau og limejuice i en shaker med isterninger, og ryst det godt sammen. Herefter sigtes blandingen over glasset med isterninger. Pynt din Margarita med en skive lime på kanten af glasset, og så er den klar til at blive nydt!

Margarita er en perfekt drink til at servere til dine gæster, da den er nem at lave og altid falder i god smag. Den friske smag af limejuice kombineret med den sprøde tequila og Cointreau giver en perfekt balance mellem sødme og syrlighed.

Så næste gang du skal arrangere en fest, så prøv vores lækre Margarita opskrift og imponér dine gæster med denne velsmagende cocktail! Skål!