"Forny din cocktail repertoire med en Pina Colada"

Pina Colada opskrift


Når det kommer til cocktails, er der en klassiker, som altid er en sikker vinder – nemlig Pina Colada. Denne lækre drink er en favorit hos mange, men den kan sagtens varieres og piftes op for at skabe en unik oplevelse.

En traditionel Pina Colada består af rom, ananasjuice og kokosmælk, men der er masser af måder at give denne cocktail et friskt pust på. En mulighed er at tilføje friske frugter som jordbær eller mango til blandingen for at give den en ekstra sødme og friskhed. Man kan også prøve at lave en lidt mere luksuriøs version ved at tilføje en smule vaniljeekstrakt eller lidt flødeskum på toppen.

For dem der er mere eventyrlystne, kan man også eksperimentere med forskellige typer rom eller endda prøve at tilføje en smule likør som f.eks. kokoslikør eller bananlikør for at give drinken en ekstra smagseksplosion.

Uanset hvordan man vælger at variere sin Pina Colada, er én ting sikker – det er en drink, som aldrig går af mode. Så hvorfor ikke prøve at forny din cocktail repertoire med en lækker og forfriskende Pina Colada næste gang du skal nyde en drink? Skål!