"Den ultimative guide til en ægte Old Fashioned opskrift"

Old Fashioned opskrift


En ægte Old Fashioned cocktail er en klassisk drik, der aldrig går af mode. Denne cocktail har en rig historie og er elsket af mange for sin enkelhed og skarpe smag. Hvis du ønsker at lave en Old Fashioned derhjemme, så er du kommet til det rette sted. Her er den ultimative guide til en ægte Old Fashioned opskrift.

Ingredienserne du vil bruge til at lave en Old Fashioned inkluderer bourbon eller rye whiskey, sukker, Angostura bitter og en appelsinskal til garnish. For at starte, skal du tage et rocks glas og placere en sukkerknald i bunden. Tilsæt 3-4 dashes af Angostura bitter og en teskefuld vand.

Herefter skal du omrøre forsigtigt, indtil sukkeret er helt opløst. Tilføj derefter 60 ml af din foretrukne whiskey og fyld glasset med is. Rør igen forsigtigt rundt for at blande ingredienserne sammen.
Til sidst, skal du tage appelsinskrællen og klemme olien ud over cocktails, før du garnere den på toppen af ​​drinken.

Det er vigtigt at vælge en kvalitets whiskey, da det er hovedingrediensen i denne cocktail. Bourbon er en populær whiskey valg til Old Fashioned, men rye whiskey kan også bruges for en mere krydret smag.

Old Fashioned er en cocktail, der virkelig står tidens prøve. Dens enkle opskrift og fulde smag gør den til en favorit blandt mange cocktail-entusiaster. Så næste gang du ønsker en klassisk drink, kan du prøve at lave din egen ægte Old Fashioned derhjemme ved hjælp af denne ultimative guide. Skål!