"De mest spændende Disney+ udgivelser denne måned"

ʼDisney+ nye udgivelser denne månedʼ


Hvis du er en Disney+ abonnent, så er der masser at glæde sig over denne måned! Disney+ har et utroligt udvalg af film og tv-serier, og denne måned er ingen undtagelse. Her er nogle af de mest spændende udgivelser på Disney+ denne måned.

En af de mest spændende udgivelser denne måned er den nye Pixar-film “Luca”. Filmen følger historien om en ung havfrue, der oplever en episk sommer i en italiensk kystby. “Luca” har allerede fået rosende anmeldelser og er en absolut must-see for alle Pixar-fans.

En anden spændende udgivelse er Marvel-serien “Loki”. Serien følger historien om den populære skurk fra Marvel-universet og har allerede skabt en stor buzz blandt fans. “Loki” er en del af Marvels fase fire og bygger videre på de begivenheder, der finder sted i “Avengers: Endgame”.

For de yngre seere er der også masser at se frem til denne måned. Den nye Disney Channel-serie “Monsters at Work” følger historien om en ung monster, der starter sit første job på Monsters, Inc. Fabrik. Serien bygger videre på den populære Pixar-film “Monsters, Inc.” og er en sjov og underholdende serie for hele familien.

Uanset om du er til Pixar-film, Marvel-serier eller Disney Channel-serier, så er der helt sikkert noget for enhver smag på Disney+ denne måned. Så sæt dig godt til rette, pop en stor skål popcorn, og tag en tur gennem det magiske univers, som Disney+ har at byde på.