"De bedste Netflix-dokumentarer, du ikke må gå glip af"

ʼNetflix-dokumentarer du skal seʼ


Som streamingtjenesten Netflix fortsætter med at udvide sit bibliotek af dokumentarfilm, kan det være svært at holde styr på hvilke film der er værd at se. Der er dog nogle dokumentarer, der skiller sig ud fra mængden og fortjener din opmærksomhed. Her er en liste over nogle af de bedste Netflix-dokumentarer, du ikke må gå glip af.

1. Making a Murderer – Denne serie følger historien om Steven Avery, en mand der blev uskyldigt dømt for mord og sad fængslet i årevis, før han endelig blev frikendt. Serien er både rørende og chokerende, og den giver et indblik i retssystemets fejl og mangler.

2. 13th – Denne dokumentar undersøger problemet med massefængsling i USA og hvordan det er blevet et middel til at undertrykke den sorte befolkning. Filmen er både tankevækkende og rystende, og den viser hvor langt landet stadig har at gå når det kommer til raceligestilling.

3. Amanda Knox – Denne dokumentar fortæller historien om Amanda Knox, en amerikansk kvinde der blev anklaget for mordet på sin roomie mens hun boede i Italien. Filmen udforsker hvordan medierne formåede at vende sagen til en sensationel historie og hvordan det påvirkede retssagen.

Disse er blot nogle få eksempler på de utallige dokumentarer, der er tilgængelige på Netflix. Uanset om du er interesseret i kriminalsager, samfundsrelevante emner eller sande historier om menneskers skæbner, er der noget for enhver smag på streamingtjenesten. Så sæt dig til rette, og dyk ned i en spændende og øjenåbnende verden af dokumentarfilm.