De bedste 10 thrillere på Netflix

ʼTop 10 thrillers på Netflixʼ


Netflix er kendt for sit store udvalg af film og tv-serier, og blandt de mange genrer, der tilbydes, er thrillere en favorit blandt mange seere. Hvis du er fan af spænding, suspense og overraskende plot twists, så er der masser at vælge imellem på Netflix. Her er en liste over de bedste 10 thrillere på Netflix lige nu:

1. Bird Box (2018) – En post-apokalyptisk thriller om en kvinde og hendes børn, der kæmper for at overleve i en verden ramt af mystiske skabninger.

2. Enola Holmes (2020) – En actionfyldt thriller om Sherlock Holmes’ lillebror, der tager sagen i egen hånd for at finde sin forsvundne mor.

3. The Call (2020) – En intens thriller om en kvinde, der modtager mystiske opkald fra fortiden og må løse en række gåder for at redde sit eget liv.

4. Fractured (2019) – En nervepirrende thriller om en mand, der mister sin familie på et hospital og må kæmpe for at finde sandheden bag deres forsvinden.

5. The Devil All the Time (2020) – En mørk thriller om en ung mand, der vikles ind i en række bizarre og voldelige begivenheder i det fattige Appalachia.

6. I’m Thinking of Ending Things (2020) – En uhyggelig thriller om en ung kvinde, der besøger sin kærestes forældre og langsomt begynder at tvivle på virkeligheden.

7. The Stranger (2020) – En spændingsfyldt thriller om en ung kvinde, der afslører dybe hemmeligheder i en lille by og ender med at sætte sit eget liv i fare.

8. The Gift (2019) – En psykologisk thriller om en mand, der bliver hjemsøgt af en tidligere skolekammerat og tvinges til at konfrontere sine egne mørke hemmeligheder.

9. Giri/Haji (2019) – En spændende thriller om en japansk kriminalbetjent, der rejser til London for at finde sin forsvundne bror og bliver inddraget i en farlig underverden af yakuza.

10. Nightcrawler (2014) – En intens thriller om en freelance videograf, der jagter nyheder i Los Angeles’ kriminelle underverden og bliver draget dybere og dybere ind i mørket.

Disse thrillere byder på spænding, action og uforudsigelige twists, der vil holde dig på kanten af din stol. Så sæt dig godt til rette, slå benene op og lad dig fordybe i disse nervepirrende historier på Netflix.