Via Vai – Nyt populært fashion brand

Via Vai er en kollektion af fodtøj, der indeholder meget feminine støvler. De er lavet i materialer i meget høj kvalitet og har en perfekt pasform, så alle kan finde en sko, der passer.

Designeren bag Via Vai shoes, Ruud Pessers, havde i flere år boet i Italien.

Her havde han fået en stor passion for italienske design, og efter at have arbejde for et andet skofirma i nogle år, besluttede han sig for at skabe sit eget mærke. Siden 1992 har mærket Via Vai således eksisteret, og der arbejdes stadig på at udviklet brandet.

Visionen bag firmaet er, at alle kvinder skal kunne finde et par støvler, der matcher deres stil.

Via Vai Shoes kombinerer det bedste fra to verdener

Hollandsk fodtøj hænger som regel sammen med produktion i høj kvalitet. Via Vai er netop et hollandsk mærke, hvilket sikrer dig denne høje kvalitet af fodtøj. Kombineres dette med designeres store passion for italienske designs, får du fodtøj i verdensklasse.

Så hvis din skogarderobe virker lidt tom, eller hvis du bare trænger til at shoppe nye sko, så kan du finde super lækkert fodtøj til både de varme sommerdage og de kolde vinterdage, hvis du vælger at investere i sko fra Via Vai.

Særligt kendt for deres støvler

Selvom mærket producerer fodtøj til hele året rundt, er det særligt deres støvler, de er blevet kendt på. Ofte er støvler noget man forbinder med vinterdage, men det er faktisk muligt at finde super lækre sommerstøvler, der ikke er for varme at gå rundt i.

Via Vai forsøger at skabe støvler, der passer til enhver lejlighed, så du både kan vise smarte støvler frem om sommeren og om vinteren. Så hvis du ligesom designeren er helt vild med italienske designs, så er dette mærke af fodtøj helt sikkert et mærke, du bør undersøge nærmere.