Vejen til en mere stilren boligindretning

At have en smart og moderne stil, når det kommer til boligindretning, er ikke helt lige meget. For hver gang vi inviterer en ven, veninde eller bekendt ind i vores hjem, viser vi denne person, hvordan vi er uden for det offentlige rum.

Den private bolig er nemlig et sted, hvor man ikke er bundet af fælles normer og regler om ryddelighed eller lignende – et sted, hvor man 100% kan være sig selv.

Men når det er sagt, er det også et sted, der på alle tænkelige måder afslører, hvordan du er som person. Hvilken stil du har, og hvor tit du sørger for at få fjernet nullermændene i hjørnet.

I denne artikel kigger vi ind i, hvordan man ganske simpelt og uden det store besvær kan forandre ethvert hjem til en smart og moderne bolig. Og så er der også sandsynlighed for, at du gør et godt indtryk på dine gæster.

 

Undgå bare overflader

Når man indretter sit hjem, kan det være naturligt at tænke, at det vigtigste er møbler i alle afskygninger. Og det er der da også noget om.

Men samtidig er det også ærgerligt, hvis man har en kommode eller skænk, der står helt bar og forladt uden noget form for nips. Det giver et indtryk af mangelfuldhed i indretningen, og samtidig kan det indikere, at man ikke selv har stil nok til at kunne se, at der mangler noget.

Løsningen er dog ikke så omstændig, og man kan faktisk rette op på dette hurtigt og uden, at det skal koste noget.

For problemet med de ”nøgne” møbler er ikke, at man skal have Kähler-vaser eller Kay Bojesen-aber stående. Nej, man kan i stedet vælge at løse problemet med nogle af de ting, man alligevel har i skabene eller under sengen.

Et godt trick kunne eventuelt være, at man smider nogle bøger på skænken. Det giver hele udtrykket karakter, og man viser samtidig, at man faktisk godt kan finde på at læse en bog – uden at det på nogen måde er på grund af studiet eller arbejdet.

 

Nøgne vægge er et no-go

Vigtigst af alt, når det kommer til boligindretning, er, at man ikke har nogle nøgne vægge. Ikke kun indikerer dette, at man ingen kunstnerisk sans har – det er også utroligt ikke-indbydende, når man har gæster på besøg. Men som med overfladerne er det heller ikke noget, der ikke kan ordnes let og billigt.

Den bedste løsning i forhold til at skulle undgå nøgne vægge er, at man køber nogle helt almindelige, men smarte plakater. Det giver rummet karakter, og så har man ofte råd til flere, hvis man vælger en løsning med plakater. Se blandt andet et stort udvalg blandt Wallstickerland.dk’s plakater.

Brug disse to simple, men effektive råd, næste gang du indretter boligen. Så går du ikke helt galt i byen.