Prepair udvider hos Chopin

En af de nyere, danske brands, der gør det helt fantastisk er mærket Prepair. Det blev stiftet i 2013 af Lotte Moslund. Mærket har altså særlig meget erfaring, til gengæld har Lotte Moslund det. Hun har arbejdet med design og tøj i mange år.

Selvom Prepair ikke er særlig gamle har de allerede en hel masse lækkert tøj at vise frem. Det skyldes, at Prepair er et såkaldt ekspresmodefirma. Det skal forstås på den måde, at mærket designer omkring 6 kollektioner årligt, som alle har noget med årstiden at gøre.

Alt tøj, Prepair designer er derfor perfekt til den kommende årstid og følger med i selv de nyeste af de nyeste trends.

Lotte Moslund ved altså, hvad moderigtige kvinder gerne vil have. Følger du meget med i modetrends. Elsker du også at forny din garderobe, så er der dermed masser at komme efter hos Prepair.

Her hos Chopin finder du tøj fra Prepair og det er naturligvis et stort og opdateret udvalg fra deres nyeste kollektioner.

Feminine farver og masser af mønstre

Den gennemgående stil for tøjet hos Prepair er det feminine. Det er især fine snit og farver der i fokus. Der er kulør på det meste af tøjet, så du med tøjet også kan skille dig. Det er det perfekte tøj til hverdag. Synes du det er svært at hele tiden have pænt tøj til hverdagen eller har du lidt en tendens til at gå i det samme? Så bør du virkelig tage et kig på Prepair.

Med deres store udvalg af lækkert tøj, kan du nemlig sørge for at selv det, der “bare lige ligger øverst”, er moderigtigt, feminint og udstråler eksklusivitet.

Prepairs kollektioner omfatter både lækre T-shirts, smukke kjoler, jeans, jakker, nederdele, behagelige sweatshirts og sweatpants, så du kan altså finde alt, hvad du har brug for. For tiden er ses især mange striber, kvindelige blomsterprints og lyst stof i Prepairs kollektioner.

Find det fineste Prepair hos Chopin

Hos Chopin finder du det allerfineste fra Prepair. Vi har gjort et godt stykke arbejde i at udvælge alt det bedste. Du kan finde alt fra kjoler, til nederdele, jakker, T-shirts og bukser, og føler du dig inspireret af tøjet, er det endelig med at komme i gang med at forny garderoben.

Vi elsker Prepair for deres alsidighed og det upbeat der er i designet. Der er edgy detaljer på tøjet og mærket står ikke tilbage for at vise kvindelighed.

Hvis det er et dansk mærke, der er on point med de trends, der fylder modebilledet i dette øjeblik, så er det Prepair.

Måske du ikke har hørt om det før, fordi det er så nyt, men det har hurtigt taget fart og Lotte Moslund har helt styr på, hvor Prepair skal hen.

Om det er forår, sommer, efterår eller vinter, så har Prepair tøjet. Der er mønstre, striber, prints og behagelige outfits at vælge mellem.

Det hele fås til en overkommelig pris, så du behøver ikke begrænse dig. Vi hos Chopin kan i hvert fald slet ikke.