Find inspiration til din bolig

Drømmer du om at lave om i din bolig? Måske trænger du til forandring i boligen, men er tom for idéer. Eller måske drømmer du om at få en helt anden stil i din bolig. Det er ikke altid lige nemt at finde ud af hvad man gerne vil. Især ikke når det gælder boligen, da det er her man skal føle sig godt tilpas når man er hjemme.

At finde den rigtige stil, der passer lige præcis til en selv, kan være svært. Især hvis man bor sammen med en partner. Hvordan kombinerer man lige det maskuline og feminine i boligen?

Ofte har kvinder det med at have meget mere nips, hvor mænd har store fjernsyn og højtalere. Der skal være plads til begge parter i en fælles bolig. En god idé er derfor at sætte sig ned sammen og søge inspiration på nettet og i boligmagasiner. Undersøg hvad andre har gjort for at inkorporere det kæmpe fjernsyn i en lækker boligindretning.

 

Kombiner maskulinitet og femininitet i din bolig

Når man søger inspiration til sin boligindretning, er det en god idé at lave et storyboard med de ting man godt kan lide. Man kan dele sit storyboard op i kategorier. En kategori kunne for eksempel være møbler såsom hvilken sofastil man er til, bogreoler, spisebord osv.,

En anden kunne være farver og den sidste kunne eventuelt være indretning/design inspiration. På den måde kan man danne sig et overblik over hvad begge parter kan lide. Man kan nu begynde at sammensætte og udvælge de ting man kan blive enige om ville fungere i ens egen bolig. Måske er svaret på en kombination af det maskuline og feminine en antik barvogn, hvor mandens whiskyflasker og diverse kan stå til udstilling i kombination med hendes nips.

Desuden kan man ofte kombinere et maskulint og feminint udtryk ved at mikse farver og materialer. Mørkefarver og tunge materialer giver indretningen et maskulin strejf, hvortil lette materialer og pastelfarver tilføjer indretningen i boligen noget feminint. Stilen er underordnet så længe du er glad for din bolig.