Få det helt rigtige business-look

En af de store modetendenser er det klassiske og stilfulde look, som også kan kaldes business-looket.

Dette look bærer præg af eksklusive materialer.

Looket er utrolig populært blandt mænd, der ønsker at signalere eksklusivitet.

Det kan dog være svært at få sammensat det helt rigtige outfit, så det passer ind i stilen.

Herunder får du nogle simple tips til, hvordan du kan klæde dig, hvis du ønsker, at business-looket skal være en del af din garderobe.

Fra top til tå

Når du skal klæde dig stilfuldt, skal du tænke på hele dit outfit. Det betyder, at du skal overveje dit valg af tøj fra top til tå. Alt skal være velovervejet. Nederst har vi skoene, som er en vigtig del af outfittet.

Her kan Oxfords klart anbefales, idet disse sko er af høj kvalitet samt passer til det klassiske look. Oxfords kan bruges med et par chinos eller et par skinny jeans. Dertil vil en lækker skjorte med en blazer se godt ud.

En taske over skulderen

Du sammenligner måske skuldertasker med dametasker, men faktisk kan en skuldertaske være med til at fuldende dit outfit. En skuldertaske i læder passer rigtig fint til business-looket, og den kan være med til at signalere elegance og eksklusivitet.

I tasken kan du have din computer, hvis du bruger sådan en i hverdagen. Tasken er altså ikke blot til pynt – den er også en praktisk detalje.

Sæt prikken over i’et med lækre accessories

Når tøjet, skoene og tasken er på plads, mangler du bare prikken over i’et for at have det perfekte outfit. Nogle lækre accessories kan være med til at gøre netop dette.

Et ur passer godt til den eksklusive stil, hvor kvalitet og elegance er i højsædet. Du kan eksempelvis vælge et ur med læder- eller metalrem. Det afhænger af din personlige stil og dine præferencer.

Begge typer af ure vil passe til business-looket. Det vil også være en god idé at vælge et bælte til bukserne. Bæltet må gerne matche skoene og eventuelt uret, hvis du har valgt et ur med læderrem.